Huisregels en Algemene voorwaarden – cursus Zwangerschapsyoga 

  1

  Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing voor de cursus zwangerschapsyoga in Studio Yoga suits you, Oude Sluis 14, 3433 ZC Nieuwegein of online en gelden zonder uitzondering voor iedere cursist.

  2

  De cursist gaat akkoord met deze Algemene Voorwaarden bij inschrijving voor de cursus zwangerschapsyoga.

  3

  Door inschrijving verbindt de cursist zich voor de duur van de cursus.

  4

  Betaling

  Na inschrijving betaalt cursist het cursusbedrag voor de gehele cursus (tenzij anders overeengekomen). Het cursusbedrag en het aantal lessen worden bekend gemaakt via o.a. de website: www.yogasuitsyou.com.

  5

  Het cursusbedrag dient voor de start van de eerste les betaald te zijn. Dit geldt ook indien een bepaald aantal losse lessen overeengekomen is.

  6

  Bij niet tijdige betaling, wordt € 10,00 administratiekosten in rekening gebracht.

  7

  Wanneer een betalingsachterstand is opgelopen dan kan de toegang tot de les worden ontzegd.

  8

  Wijzigingen

  Studio Yoga suits you behoudt zich de vrijheid om de Algemene Voorwaarden te wijzigen. Cursisten worden hierover tijdig geïnformeerd en ontvangen desgevraagd een nieuw exemplaar. De meest recente versie is te vinden op de website.

  9

  Studio Yoga suits you behoudt zich de vrijheid om cursusbedragen, -tijden en -data te wijzigen. Cursisten worden hiervan tijdig op de hoogte gesteld. Indien een cursist het met de wijziging niet eens is, dan kan de cursist opzeggen per ingangsdatum van de wijziging. De cursist dient wel aan alle voorgaande betalingsverplichtingen te hebben voldaan.

  10

  Restitutie gemiste lessen

  Restitutie van cursusgeld voor gemiste lessen is niet mogelijk. Een uitzondering hierop is als de cursist bevalt voordat de cursus is afgerond, dan geldt restitutie van de hierdoor gemiste lessen.

  11

  Gemiste lessen kunnen in overleg ingehaald worden. Dit kan alleen als er plek is in betreffende groep. Gemiste lessen worden als online les beschikbaar gemaakt.

  12

  Wanneer een cursist om dringende medische reden is genoodzaakt te stoppen met de cursus geldt een restitutie van €10,00 per overgebleven les.

  13

  Annuleren door cursist

  Bij annulering van de cursus door de cursist tot 6 weken voor aanvang van de cursus, wordt €25,00 administratiekosten in rekening gebracht.

  14

  Bij annulering van de cursus door de cursist tot 2 weken voor aanvang van de cursus, zonder geldige medische reden, wordt 50% van het cursusgeld in rekening gebracht.

  15

   

  Achteraf, dat wil zeggen na het moment dat de cursus van start is gegaan, is annuleren op geen enkele wijze mogelijk en dient het volledige factuurbedrag te worden voldaan. Tenzij er sprake is van een geldige medische reden.

  16

   

  Annuleren door Studio Yoga suits you

  Ingeval van onvoorziene afwezigheid van de docent zal vervanging worden geregeld. Indien dit niet mogelijk is, krijgt de cursist het betreffende bedrag retour.

  17

   

  Vakanties

  Bij de bevestiging van de cursus ontvangt cursist ook een rooster. Hierin staat exact vermeld wanneer er lessen uitvallen i.v.m. vakanties.

  Studio Yoga suits you volgt de schoolvakantie sluitingen van Regio Midden.

  18

   

  Huisregels

  Op de pagina Algemene voorwaarden staan de huisregels voor de yogalessen vermeld.